sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Juhannus

 
Sain aivan ihanan klassisen kauniin laukun lahjaksi mieheltäni juhannuksena. Sellaisen, jota en ikinä raaskisi itse ostaa, mutta jonka tietenkin otan ilomielin vastaan. ;) Tämä on mielestäni monikäyttöinen, hyvin ajaton ja kaunis nahkalaukku. Hyvin onnistunut lahja siis, vaikka makuni lienee aika helppo. Mieliväritkin on pysyneet vuosikausia samanlaisina. Söpöä tässä oli myös se, ettei ole mikään merkkipäivä, vaan sain kyseltyäni listan asioita joita teen perheenmme eteen ja huvittavan nimen lahjalle "reippauslahja". Lyhytsanainen kortti sai kyyneleet tulemaan.


Kävin kokeilemassa myös ensimmäistä kertaa liukuväriä tukkaan, kun kyllästyin ainaiseen raidoittamiseen. Samoja sävyjä jotka olen havainnut sopiviksi itselleni, mutta vähän eri kohdissa ja kokonaisuus ehkä tummeni vähän. Tykkään tosi paljon ja käyn varmasti lisäämässä tyveen vaan lisää väriä, kun oma vaaleampi alkaa näkyä juurikasvuna. Hiukset näyttää tosi kivalta, vaikka olisivat söherretty huolimattomasti ponnarille, vaikka ne olisi suorat ja varsinkin jos latvaa hieman kääntelee! 

Mitä mieltä? Aika moni on tainnut itsekin liukuväriä kokeilla? Oletteko tykänneet, vai onko ollut ihan huti?

Juhannus meni mökkeillessä hyvän ruuan ja seuran parissa. Perinteiset keskikesän rakeetkin satoivat vasta tänään kun oltiin jo tekemässä lähtöä, joten ihan mukavat säätkin sattui!

Kotipihalla kukkii jo alppiruusu! <3
Leppoisaa sunnuntaita kaikille! :)

13 kommenttia :

 1. Hyvää juhannusta :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Ihanaa saada yllätyslahja. Sinulla taitaa olla hyvä mies. Hiuksesi näyttivät liukuvärjäyksen jälkeen kauniilta. On kiva kokeilla välillä jotakin uutta. Mukavia kesäpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 3. Upeat hiukset tuli liukuvärjäyksellä! :) Välillä oman ulkonäön uudistaminen tekee hyvää, piristää kummasti. Ja mikä yllätyslahja! WAU! Pakko olla aikamoisen ihana mies, kun tuommosen.. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja kaunis laukku :)

  VastaaPoista
 5. Harmi että tukka ei pelasta naamaa

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)